Like2question?
Bliv klogere på os.

we care about people

A Place You Can Trust

Hvorfor skal i bruge mit kreditkort når jeg ikke betaler forud?

Med mindre du har booket non-refundable trækker vi ikke penge fra dit kreditkort. Kreditkortet er en garanti for din overnatning, dvs. at vi trækker et beløb for sen afbestilling, udeblivelse eller hvis du i forbindelse med dit ophold beskadiger hotellets inventar eller f.eks. ryger på værelset.

 

Hvad gør jeg hvis jeg har glemt noget?

Send en mail til info@sleep2night.com med navn, dato for overnatning samt værelses nummer. Vi sender gerne, men du betaler selv for fragt.

Vi opbevarer glemte genstande i 4 uger, herefter gives det enten til velgørenhed eller kasseres. Værdifulde genstande afleveres til Politiets hittegodskontor.

 

Er der linned på værelserne?

Din seng er redt ved ankomst, der er et badehåndklæde og et mindre. Der er daglig rengøring, sengetøjs – og håndklædeskift hver 3. dag. Ønsker du håndklæde skiftet oftere,  læg venligst håndklædet på gulvet i badværelset.

 

Må man ryge på hotellet eller værelserne?

Rygning er strengt forbudt på alle indendørsarealer. Hvis du ryger på værelse eller i lejlighed koster det DKK 1.000,- pr. dag for ekstra rengøring. Du er naturligvis velkommen til at ryge på vores udendørsarealer og på terrassen. Vi beder dig venligst om at tage hensyn til vores andre gæster.

 

Hvordan logger jeg på wifi?

Vores wifi hedder Sleep2Night, bor du på værelse har du ikke brug for password. Bor du i lejlighed, er dit password dit lejligheds nummer.

 

Hvornår kan jeg senest afbestille min booking?

Dagen før ankomst kl. 16:00 Non-refundable bookinger kan ikke afbestilles eller rykkes til andre datoer.

 

Jeg har booket gennem anden hjemmeside, hvordan annullerer eller ændre jeg bookingen?

Vi kan desværre ikke hjælpe dig, du er nødsaget til at annullere eller rette din booking hvor du reserverede dit ophold.

 

Hvordan booker jeg til en gruppe?

En gruppe en min. 10 værelser med en samlet betaling. Skriv til adm@sleep2night.com, og hør hvad vi kan gøre for dig og din gruppe.

 

Kan jeg checke ind tidligere?

Check ind er kl. 14:00 Det er muligt at tilkøbe tidligt check ind, dette gælder dog ikke for grupper. Det koster DKK 175,-  for tidligt check ind.

 

Kan jeg checke ud senere?

Check ud er på hverdage kl. 10:00 i weekender kl. 10:30. Det er muligt at tilkøbe sen check ud, dette gælder ikke for grupper. Det koster DKK 175,- at have værelset til kl. 14:00

 

Jeg ankommer sent, hvad gør jeg?

Hvis du ankommer efter kl. 21:00 på hverdage og kl. 20:00  på lørdage og søndage bedes du kontakte receptionen for yderligere information senest
kl. 18:30 på info@sleep2night.com eller +45 49 270 100

 

Hvad koster morgenmad og hvad består den af?

Morgenmad er inkl. i værelses prisen, inviterer du gæster er prisen DKK 125,- pr. person.

Vores morgen buffet er stor og varieret med stort udvalg af brød, rundstykker, wienerbrød, yoghurt, frugt, grøntsager, pålæg, oste, morgenmadsprodukter, syltetøj m.m.

Har du allegener, venligst orienter receptionen ved check ind, så sørger vi for at også du får et godt udvalg.