Industrivej 17-19, 3000 Helsingør


   +45 49 270 100


Online booking

Udskriv


Helsingør:

Få minutters kørsel fra Hotel Sleep2Night står du i centrum af Helsingør med brostensbelagte gader, skønne gamle huse, masser af specialbutikker og et hektisk handelsliv. Den sydlandske stemning præger Axeltorv med hyggelige udendørs caféer og restauranter. Er du til natur og afslapning, ligger skov, havn og strand lige for enden af gågaden.

 
Golf:

Tag til Nordsjælland og spil golf på de mange flotte baner, der ligger i nærheden af Hotel Sleep2Night. 

Hotel Sleep2Night er som skabt til dig, der vil tilbringe en eller flere dage på golfbanen, med nærliggende golfbaner som Helsingør Golf Club, Gilleleje Golfklub, Simon´s Golf eller Nivå Golf Klub. Med parkering direkte foran værelset er håndtering af golfbag'en en leg.

Næsten alle baner i Nordsjælland er kategoriseret som klasse- eller mesterskabsbaner. Nordsjælland kan desuden byde på nogle meget spændende Pay & Play-baner, hvor alle har mulighed for at spille - uanset niveau.

 


 

 Museer:

Flynderupgaard Museet, Hammermøllen og turbinehuset, Handels- og Søfartsmuseet, Helsingør Bymuseum, Helsingør Vinmuseum, Jagt- og Skovbrugsmuseet, Karen Blixen Museet, Louisiana, Nivågaard malerisamling, Nordsjællands Legetøjsmuseum, Ringovnen, Tegners Museum, Teknisk Museum, Veterantog og Øresunds Akvariet.

 


 Slotte:

Fredensborg Slot, Frederiksborg Slot, Gurre Slot og Skt. Jacobs Kapel, Kronborg og Marienlyst Slot.
 


Restauranter:

Helsingør er førende, når det gælder restaurant og café pr. indbygger. Kvaliteten er meget varierende.

Har du lyst til at fortsætte aftenen er der mange muligheder i gågaden.

Shopping:

Det specielle ved Helsingør er, at alt er indenfor få hundrede meters rækkevidde. Byen er koncentreret om de tre gågader Stengade, Stjernegade og Bjerggade.

 


 


Flere informationer:

Få flere informationer om Helsingør og aktuelle begivenheder:

visit Helsingør og Helsingør nu